Portal Web

Anunțuri achiziții


Denumire- Negociere fara publicare : Furnizare Medicamente

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare MEDICAMENTE prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 34,491.28 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Denumire- Negociere fara publicare : Furnizare Materiale Sanitare

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare MATERIALE SANITARE prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 28,779.70 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Denumire- Negociere fara publicare : Furnizare Medicamente

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare MEDICAMENTE prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 423,244.30 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Procedura Proprie : Servicii de consultanță și reprezentare juridica

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect: Servicii de consultanță și reprezentare juridica Valoare estimata a achizitiei: 64,000.00 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și Caietul de sarcini

Denumire- Negociere fara publicare : Furnizare Materiale Sanitare

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare MATERIALE SANITARE prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 141,996.60 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Servicii de curierat

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect: Servicii de curierat Valoare estimata a achizitiei: 78,400.00 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:

Procedura Proprie Pază

Vă invităm să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de maxim 8 luni, având ca obiect: • Servicii de pază Valoare estimata a achizitiei: 421,401.60 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Procedura Proprie Servicii de catering

Vă invităm să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de maxim 8 luni, având ca obiect: • Servicii de catering Valoare estimata a achizitiei: 1,927,966.00 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Procedura Proprie : Servicii prestate de Medic Specialist de Boli Infecțioase

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect: Servicii prestate de Medic Specialist de Boli Infecțioase Valoarea estimata a achizitiei: 50,400.00 lei fără T.V.A De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:

Procedura Proprie : Servicii prestate de Medic Specialist Epidemiolog

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect: Servicii prestate de Medic Specialist Epidemiolog Valoare estimata a achizitiei: 64,000.00 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:

Procedura Proprie : Servicii prestate de Medic Medicină de Laborator 1/2 normă

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect: Servicii prestate de Medic Medicină de Laborator 1/2 normă Valoare estimata a achizitiei: 57,600.00 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:

Procedură Proprie: Servicii prestate de biolog medical principal cu normă întreagă

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect: Servicii prestate de biolog medical principal cu normă intreagă Valoare estimată a achiziției: 80,000.00 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:

Procedură Proprie: Servicii de catering

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 1 luna, având ca obiect: Servicii de catering Valoare estimata a achizitiei: 241,862.41 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca documentatia.

Negociere fara publicare : Furnizare Materiale Sanitare

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare MATERIALE SANITARE prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 9,307.90 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Negociere fara publicare : Furnizare Produse de curatenie

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare Produse de curatenie prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 47,661.00 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Negociere fara publicare : Furnizare Medicamente uzuale

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare Medicamente uzuale prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 387,729.37 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Procedură Proprie: Servicii medicale de kinetofizioterapie

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 2 luni, având ca obiect: Servicii medicale de kinetofizioterapie Valoare estimata a achizitiei: 12,000.00 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca documentatia.

Negociere fara publicare : Furnizare Medicamente oncologice

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare Medicamente oncolgice prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 154,424.31 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Negociere fara publicare : Furnizare Reactivi de laborator

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare Reactivi de laborator prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev.art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 5,016.00 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Negociere fara publicare : Furnizare Medicamente

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare MEDICAMENTE prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 55,024.92 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Furnizare Medicamente Oncologie

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare MEDICAMENTE ONCOLOGICE prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 53,943.94 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Lucrari de automatizare a centralei termice

Lucrari de automatizare a centralei termice compusa din 2 cazane de producere apa calda cu furnizare de materiale si montaj inclus, cu aviz ISCIR Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de lucrari, în vederea încheierii unui contract, având ca obiect: Lucrari de automatizare a centralei termice compusa din 2 cazane de producere apa calda cu furnizare de materiale si montaj inclus, cu aviz ISCIR Valoare estimată a achiziției: 176,000.00 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de lucrari:

Furnizare Reactivi

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare REACTIVI prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 85,300.30 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Furnizare Medicamente Uzuale

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare MEDICAMENTE UZUALE prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice. Valoare estimata a achizitiei: 358,079.12 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Servicii de catering

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 3 luni, având ca obiect: Servicii de catering Valoare estimata a achizitiei: 788,975.80 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și documentatia :

Servicii de pază

Vă invităm să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de 8 luni, având ca obiect: • Servicii de pază Valoare estimata a achizitiei: 374,440.32 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Servicii de colectare, transport si eliminare finala a deseurilor rezultate din activitatile medicale, cu furnizare de ambalaje

Vă invităm să depuneți oferta pentru achiziția de Servicii de colectare, transport si eliminare finala a deseurilor rezultate din activitatile medicale, cu furnizare de ambalaje, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de 8 luni Valoare estimata a achizitiei: 143,920.00 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia:

Servicii de reparare si de întreținere a corpurilor de clădiri și a instalațiilor/echipamentelor din incinta Spitalului

Vă invităm să depuneți oferta pentru achiziția de Servicii de reparare si de întreținere a corpurilor de clădiri și a instalațiilor/echipamentelor din incinta Spitalului, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de 8 luni Valoare estimata a achizitiei: 175,200.00 lei fără T.V.A. De aici puteti descarca Invitatia si documentatia:

Servicii de curierat

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 9 luni, având ca obiect: Servicii de curierat Valoare estimata a achizitiei: 88,200.00 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:

Servicii de consultanță și reprezentare juridica

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 9 luni, având ca obiect: Servicii de consultanță și reprezentare juridica Valoare estimata a achizitiei: 72,000.00 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și Caietul de sarcini

Servicii prestate de biolog medical principal cu normă întreagă

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 9 luni, având ca obiect: Servicii prestate de biolog medical principal cu normă intreagă Valoare estimată a achiziției: 75,600.00 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:

Servicii prestate de Medic Medicină de Laborator 1/2 normă

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 9 luni, având ca obiect: Servicii prestate de Medic Medicină de Laborator 1/2 normă Valoare estimata a achizitiei: 54,000.00 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:

Servicii prestate de Medic Specialist Epidemiolog

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 9 luni, având ca obiect: Servicii prestate de Medic Specialist Epidemiolog Valoare estimata a achizitiei: 72,000.00 lei fără T.V.A. De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:

Servicii prestate de Medic Specialist de Boli Infecțioase

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 9 luni, având ca obiect: Servicii prestate de Medic Specialist de Boli Infecțioase Valoarea estimata a achizitiei: 36,000.00 lei fără T.V.A De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:

Negociere fără publicare : Furnizare Medicamente Oncologie

Invitație de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare medicamente Oncologie prin procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare, în conformitate cu prev. art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizițiile publice.

Valoare estimată a achiziției: 1 111 818.60 lei fără T.V.A.

De aici puteți descărca Invitația și documentația.


Negociere fără publicare : Furnizare Reactivi de laborator

Invitație de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare Reactivi de laborator prin procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare, în conformitate cu prev. art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizițiile publice.

Valoarea estimată a achizitiei: 11 039.40 lei fără T.V.A.

De aici puteți descărca Invitația și documentația.


Negociere fără publicare : Furnizare Alimente

Invitație de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare Alimente prin procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare, în conformitate cu prev. art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizițiile publice.

Valoare estimată a achiziței: 242 206.80 lei fără T.V.A.

De aici puteți descărca Invitația și documentația.


Negociere fără publicare : Furnizare Reactivi de laborator

Invitație de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare Reactivi de laborator prin procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare, în conformitate cu prev. art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizițiile publice.

Valoare estimată a achiziției: 53 890.00 lei fără T.V.A.
De aici puteți descărca Invitația și documentația.


Procedură Proprie: Servicii prestate de biolog medical principal cu normă întreagă

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 5 luni, având ca obiect: Servicii prestate de biolog medical principal cu normă intreagă

Valoare estimată a achiziției: 42000.00 lei fără T.V.A.

De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:


Negociere fără publicare : Furnizare Alimente

Invitație de participare la procedura de atribuire a contractului de Furnizare Alimente prin procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare, în conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizițiile publice.

Valoare estimată a achiziției: 367 373.60 lei fără T.V.A.
Data limită depunere oferte : 07.06.2022 ora 9.00
De aici puteți descărca documentația:


Procedura Proprie : Servicii de consultanță și reprezentare

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect:

Servicii de consultanță și reprezentare

Valoare estimata a achizitiei: 56000.00 lei fără T.V.A.
De aici puteți descărca Anunțul de participare și Caietul de sarcini


Procedura Proprie : Servicii de pază

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect:

 • Servicii de pază și intervenție
 • Servicii de monitorizare a sistemelor de supraveghere și alarmare împotriva efracției
 • Service pentru sistemele de supraveghere și alarmare

Valoare estimata a achizitiei: 418240.00 lei fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Documentație suplimentară:


Procedura Proprie : Servicii de curierat

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect:

Servicii de curierat

Valoare estimata a achizitiei: 78400 lei fără T.V.A.
De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:


Procedura Proprie : Servicii prestate de Medic Specialist Epidemiolog

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect:

Servicii prestate de Medic Specialist Epidemiolog

Valoare estimata a achizitiei: 45600 lei fără T.V.A.
De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:


Procedura Proprie : Servicii prestate de Medic Medicină de Laborator 1/2 normă

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect:

Servicii prestate de Medic Medicină de Laborator 1/2 normă

Valoare estimata a achizitiei: 48000.00 lei fără T.V.A.
De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:


Procedura Proprie : Servicii prestate de Medic Specialist de Boli Infecțioase

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 8 luni, având ca obiect:

Servicii prestate de Medic Specialist de Boli Infecțioase

Valoarea estimata a achizitiei: 56000.00 lei fără T.V.A
De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:


Procedura Proprie Pază

Vă invităm să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de maxim 2 luni, având ca obiect:

 • Servicii de pază și intervenție
 • Servicii de monitorizare a sistemelor de supraveghere și alarmare împotriva efracției
 • Service pentru sistemele de supraveghere și alarmare

Valoare estimata a achizitiei: 94 616.00 lei fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia


Procedura Proprie Pază

Vă invităm să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de maxim 2 luni, având ca obiect:

 • Servicii de pază și intervenție
 • Servicii de monitorizare a sistemelor de supraveghere și alarmare împotriva efracției
 • Service pentru sistemele de supraveghere și alarmare

Valoare estimata a achizitiei: 94 616.00 lei fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia


Procedura Proprie Pază

Vă invităm să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de maxim 2 luni, având ca obiect:

 • Servicii de pază și intervenție
 • Servicii de monitorizare a sistemelor de supraveghere și alarmare împotriva efracției
 • Service pentru sistemele de supraveghere și alarmare

Valoare estimata a achizitiei: 94 616.00 lei fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia


Negociere fără publicare : Furnizare Nivolumabum

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare Nivolumabum prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 62018.67 lei fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Negociere fără publicare: Furnizare Echipamente IT

Invitație de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare Echipamente IT prin procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare, în conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. a) din legea 98/2016 privind achizițiile publice.

Valoare estimată a achiziției: 32800.00 lei fără T.V.A.
De aici puteți descărca Invitația și documentația:

Negociere fără publicare: Medicamente – Nivolumabum

Invitație de participare la procedura de atribuire a contractului de achiziție publică de Furnizare Nivolumabum prin procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare, în conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizițiile publice.

Valoare estimată a achiziției: 315 052.28 lei fără T.V.A.
De aici puteți descărca Invitația și documentația:

Procedura Proprie: Servicii prestate de Medic Specialist de Boli Infecțioase

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul în Șos. Berceni nr.12 Sector 4 București, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevăzute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioadă de 1 lună, având ca obiect: Servicii prestate de Medic Specialist de Boli Infecțioase.

Valoare estimată a achiziției: 4500.00 lei fără T.V.A.

De aici puteți descărca Anunțul de participare și Modelul de Contract de prestări servicii:

Negociere fără publicare: Materiale sanitare – Antiseptice și dezinfectanți

Invitație de participare la procedura de atribuire a contractului de achiziție publică de Antiseptice și dezinfectanți prin procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare, în conformitate cu prevederile art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizițiile publice.

Valoare estimată a achiziției: 69320.00 lei fără T.V.A.
De aici puteți descărca Invitația de participare și documențatia.

Negociere fara publicare: Materiale sanitare – Consumabile medicale

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Materiale sanitare-Consumabile medicale  prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 53 454.00 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia de atribuire

Negociere fara publicare: Reactivi de laborator

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Reactivi de laborator prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prevederile art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 166 823.00 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia de atribuire

Negociere fara publicare: Materiale si echipamente de protectie

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Materiale si echipamente de protectie prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 32 000.00 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia de atribuire

Procedura Proprie: Servicii de consultanta si reprezentare

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul in Sos.Berceni nr.12 Sector 4 Bucuresti, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016.

Valoare estimata a achizitiei: 36 000.00 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Anuntul de participare, Caietul de sarcini si  Modelul de Contract de prestari servicii

Negociere fara publicare Medicamente Oncologice – Data deschidere oferta  22.06.2021 ora 10.00

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Medicamente  Oncologice prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 385 061.14 lei  fără T.V.A.

De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Servicii de reparare si intretinere a corpurilor de cladiri si a instalatiilor / echipamentelor din incinta Spitalului

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul in Sos.Berceni nr.12 Sector 4 Bucuresti, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de Servicii de reparare si intretinere a corpurilor de cladiri si a instalatiilor/ echipamentelor din incinta Spitalului în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de 7 de luni.

Valoare estimata a achizitiei: 77 000.00 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia de participare, Caietul de sarcini si documentatia

Invitatie          Caiet de sarcini     Modele Formular        Model Contract

Negociere fara publicare Medicamente Uzuale

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Medicamente  Uzuale prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 239269.90 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Procedura Proprie:  Servicii de analize medicale

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul in Sos.Berceni nr.12 Sector 4 Bucuresti, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de 7 de luni, având ca obiect: Servicii de analize medicale.

Valoare estimata a achizitiei: 28 000.00 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Anuntul de publicitate

Anunt de publicitate

Negociere fara publicare Medicamente Oncologice

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Medicamente  Oncologice prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 80 472.00 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Anunt de publicitate

Invitatie          Caiet de sarcini     Documentatie         Model Formular Contract        Model Negociere Contract

Procedura Proprie: Servicii de imagistica medicala CT( computer tomograf) si RMN(rezonanta magnetica)

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul in Sos.Berceni nr.12 Sector 4 Bucuresti, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de 7 de luni, având ca obiect: Servicii de imagistica medicala CT( computer tomograf) si RMN(rezonanta magnetica)

Valoare estimata a achizitiei: 66 430.00 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Anuntul de publicitate

Anunt de publicitate

Procedura Proprie: Servicii de consultanta si reprezentare juridica.

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul in Sos.Berceni nr.12 Sector 4 Bucuresti, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de 7 de luni, având ca obiect: Servicii de consultanta si reprezentare juridica.
Valoare estimata a achizitiei: 49 980.00 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Anuntul de participare si Modelul de Contract de prestari servicii

Anunt de publicitate | Model de Contract de Prestari Servicii

Procedura Proprie: Servicii de curierat

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul in Sos.Berceni nr.12 Sector 4 Bucuresti, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de 7 de luni, având ca obiect: Servicii de curierat.

Valoare estimata a achizitiei: 56 000.00 lei  fără T.V.A.

De aici puteti descarca Anuntul de participare si Modelul de Contract de prestari servicii.

Anunt de publicitate | Model de Contract de Prestari Servicii

Procedura Proprie: Servicii prestate de Medic Specialist Epidemiolog

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul in Sos.Berceni nr.12 Sector 4 Bucuresti, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de 7 de luni, având ca obiect: Servicii prestate de Medic Specialist Epidemiolog.

Valoare estimata a achizitiei: 39 900.00 lei  fără T.V.A.

Anunt de publicitate | Model de Contract de Prestari Servicii

Procedura Proprie: Servicii prestate de Medic Specialist de Boli Infectioase

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul in Sos.Berceni nr.12 Sector 4 Bucuresti, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de 7 de luni, având ca obiect: Servicii prestate de Medic Specialist de Boli Infectioase.

Valoare estimata a achizitiei: 39 900.00 lei  fără T.V.A.

De aici puteti descarca Anuntul de participare si Modelul de Contract de prestari servicii

Anunt de publicitate | Model de Contract de Prestari Servicii

Procedura Proprie: Servicii prestate de medic medicina de laborator ½ norma

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca, cu sediul in Sos.Berceni nr.12 Sector 4 Bucuresti, vă invită să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract de prestări servicii pentru o perioada de 7 de luni, având ca obiect: Servicii prestate de medic medicina de laborator ½ norma.

Valoare estimata a achizitiei: 42 000.00 lei  fără T.V.A.

De aici puteti descarca Anuntul de participare si Modelul de Contract de prestari servicii

Anunt de publicitate | Model de Contract de Prestari Servicii

Procedura Proprie Paza

Vă invităm să depuneți oferta pentru achiziția de servicii prevazute
în anexa 2 din Legea nr. 98/2016, în vederea încheierii unui contract
de prestări servicii pentru o perioada de 7 de luni, având ca obiect:
–    Servicii de pază și intervenție
–    Servicii de monitorizare a sistemelor de supraveghere și alarmare
împotriva efracției
–    Service pentru sistemele de supraveghere și alarmare

Valoare estimata a achizitiei: 320 880.00 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Invitatie          Caiet de sarcini       Model Contract        Model Formulare Procedura

Negociere fara publicare Medicamente Oncologice

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Medicamente  Oncologice prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 165 868.25 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Invitatie          Caiet de sarcini     Documentatie         Model Formular Contract        Model Negociere Contract

Negociere Medicamente Oncologice

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Medicamente prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 205620.00 lei fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Invitatie          Documentatie         Model Formular Contract        Model Negociere Contract

Negociere fara publicare Medicamente Oncologice Cost Volum

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Medicamente  Oncologice Cost Volum prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 421642.26 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Invitatie          Caiet de sarcini     Documentatie         Model Formular Contract        Model Negociere Contract

Negociere Medicamente Oncologice

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Medicamente prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 205620.00 lei fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Invitatie          Documentatie         Model Formular Contract        Model Negociere Contract

Negociere fara publicare Medicamente Oncologice

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Medicamente  Oncologice prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 165 868.25 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Invitatie          Caiet de sarcini     Documentatie         Model Formular Contract        Model Negociere Contract

Negociere Medicamente Oncologice

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Medicamente prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 205620.00 lei fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Invitatie          Documentatie         Model Formular Contract        Model Negociere Contract

Negociere fara publicare Medicamente Oncologice Cost Volum

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Medicamente  Oncologice Cost Volum prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 421642.26 lei  fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia

Invitatie          Caiet de sarcini     Documentatie         Model Formular Contract        Model Negociere Contract

Negociere Medicamente Oncologice

Invitatie de participare la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de Medicamente prin procedura de negociere fara publicare prealabila a unui anunt de participare, in conformitate cu prev art. 104, alin. (1), lit. c) din legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Valoare estimata a achizitiei: 205620.00 lei fără T.V.A.
De aici puteti descarca Invitatia si documentatia.

Invitatie          Documentatie         Model Formular Contract        Model Negociere Contract


Caiet de sarcini Aprilie 2020. Pentru detalii click aici.

Caiet de sarcini antibiotice – Negociere Iunie 2020.Pentru detalii click aici.

Caiet de sarcini -reactive de laborator iun.2020.Pentru detalii click aici.

Anunt de publicitate nr. 5200/27.04.2020-Servicii de Paza 2020.Pentru detalii Partea 1 si  Partea 2

Anunt de publicitate-Servicii de Paza 2020 Nr.Inregistrare 4886 din data de 16.04.2020.Pentru detalii click aici.

Anunt de publicitate-Servicii de Paza 2020. Pentru detalii click aici.

Caiet sarcini medicamente citostatice – Negociere Martie 2020.  Pentru detalii click aici.

CAIET DE SARCINI ALIMENTE-NEGOCIERE FABRUARIE 2020. Pentru detalii click aici.

Caiet sarcini solutii perfuzabile – Negocire Noiembrie 2019. Pentru detalii click aici.

Caiet sarcini – Negociere alimente Noiembrie.2019. Pentru detalii click aici.

Caiet sarcini medicamente citostatice cost-volum – Negociere Noiembrie 2019. Pentru detalii click aici.

Caiet sarcini medicamente – Negocire Septembrie 2019. Pentru detalii click aici.

Caiet de sarcini privind achizitia de produse alimentare sep 2019. Pentru detalii click aici.

Caiet de sarcini privind achizitia de produse alimentare. Pentru detalii click aici.

Anunt publicitate servicii paza. Pentru detalii click aici.

Caiet sarcini solutii perfuzabile – Negocire Iunie 2019. Pentru detalii click aici.

Caiet de sarcini negociere medicamente. Pentru detalii click aici.

Caiet de sarcini alimente. Pentru detalii click aici.

Caiet sarcini medicamente antineoplazic. Pentru detalii click aici.

ARHIVA


CONSERVE – pentru vizualizare click aici.

BACANIE – pentru vizualizare click aici.

CARNE – pentru vizualizare click aici.

LACTATE – pentru vizualizare click aici.

FRUCTE SI LEGUME PROASPETE – pentru vizualizare click aici.

PAINE – pentru vizualizare click aici.

SERVICII DE CONSULTANTA IN DOMENIUL ACHIZITIILOR – pentru vizualizare click aici.

SERVICII DE PAZA SI MONITORIZARE – pentru vizualizare click aici.

SERVICII CURIERAT – pentru vizualizare click aici.

ALIMENTE NEGOCIERE – pentru vizualizare click aici.

MATERIALE DE CURATENIE – pentru vizualizare click aici.

DEZINFECTANT – pentru vizualizare click aici.

MATERIALE SANITARE – pentru vizualizare click aici.

Caiet sarcini materiale sanitare dec. 2018 click aici.

Caiet sarcini medicamente uz general – Negocire Aprilie 2019 click aici.

Spitalul de Boli Cronice "Sf. Luca"