Portal Web

Contact

                 ANUNT 

Spitalul de Boli Cronice „Sf.Luca”,prin compartimentul Registratura Generala/Secretariat suspenda activitatea directa cu publicul pentru persoanele fizice si juridice, in contextual epidemiologic actual,pe perioada starii de alerta,cu posibilitatea de prelungire, aceasta urmand a desfasura activitatea, la program normal, insa numai prin corespondenta electronica si telefonica.

Cetatenii/Colaboratorii care vor sa depuna petitii sau alte documente au la dispozitie adresa de e-mail office@spitalulsfluca.ro, numarul de contatct:           021 334 30 10,de luni pana vineri intre orele 08.00-16.00 cat si numarul de fax:   021 334 30 14.

Masurile au fost luate in contextul si a celor mai recente decizii adoptate la nivel national si locat pentru prevenirea raspandirii noului vorus,pentru a proteja sanatatea publicului si a persoanelor angajate care vin in contatct cu accestia.


Vă facem cunoscut faptul că instituţia noastră nu internează pacienţi în regim de cămin de bătrâni sau centru medico-social.

Costul tratamentelor este suportat de asigurarea dumneavoastră medicală prin Casa Națională de Asigurari de Sănătate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. Perioada de spitalizare este de 14 zile.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca

Adresa: Sos. Berceni nr.12, cod 041915, BUCURESTI, SECTOR 4

Tel: 021 334 30 10

Fax: 021 334 30 14

e-mail: office@spitalulsfluca.ro

Purtator de cuvant:

D-na dr. Jianu Daiana, Medic Sef Sectie Medicina Interna Cronici

e-mail: purtatordecuvant@spitalulsfluca.ro

La Spitalul de Boli Cronice “Sf. Luca” se poate ajunge cu:

– de la gara cu metroul pana la Piata Unirii, de acolo se schimba metroul pe tronsonul spre IMGB si se coboara la statia “Piata Sudului” de unde se poate lua autobuzul 232 doua statii; 

– cu metroul până la stația “Aparatorii Patriei” de unde se poate lua autobuzul 232 doua statii 

Spitalul de Boli Cronice "Sf. Luca"