Portal Web

Prima pagina

                                                                                                        Bine ati venit pe www.spitalulsfluca.ro

 

 

 

    Întregul personal medical: medici, farmacist, psiholog, profesori CFM, asistenţi generalişti, de farmacie, asistenţi de fizioterapie, maseuri, laboranţi, asistent social, infirmiere şi îngrijitoare formează o echipă unită care acţionează pentru a răspunde nevoilor pacienţilor.

Echipa de specilisti, are o  pregătire complexă ce  trebuie să includă pe lângă cunoştinţele de medicină şi noţiuni de psihologia pacientului cu polipatologie cronică, de psihiatrie, de sociologie,  de recuperare sau paliatie, de asistentă socială.
Un accent deosebit în practica noastră medicală se pune pe calitatea serviciilor medicale oferite, pe calitatea îngrijirilor acordate, rezultat al unei competenţe profesionale şi morale de înaltă ţinută, dând acestei misiuni o dimensiune bioetică.

Calitatea serviciilor medicale oferite se reflectă în indicatorii de calitate performanţi obţinuţi de spitalul nostru.

 

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM INTEGRAT DE E-SANATATE IN CADRUL SPITALULUI DE BOLI CRONICE „SF. LUCA” PENTRU FACILITAREA ACCESULUI CETATENILOR LA SERVICII MEDICALE DE CALITATE”

Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţiwww.fonduri-ue.ro

“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Spitalul de Boli Cronice "Sf. Luca"