Comitet director

Manager : Jr. Ing. Adrian Constantin

Director medical: Dr. Med. Ana Capisizu

Director financiar: Ec. Rodica Enache

Informatii generale

Adresa: Sos. Berceni nr.12, cod 041915, BUCURESTI, SECTOR 4

Tel: 021 334 30 10

Fax: 021 334 30 14

email: office@spitalulsfluca.ro

Internarea în spital se face pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, medicul specialist din ambulator sau prin transfer interspitalicesc, pe bază de programare, în ifunctie de prioritizarea nevoilor de servicii medicale, urgența indicațiilor terapeutice și  locurilor libere pe spital .

Actele necesare internării: buletin/carte de identitate, talon pensie/ adeverintă de salariat, adeverință de asigurat, bilet de trimitere/ transfer.

Print this Page

Prima Pagina

 

Bine ati venit pe www.spitalulsfluca.ro

 

Întregul personal medical: medici, farmacist, psiholog, profesori CFM, asistenţi generalişti, de farmacie, asistenţi de fizioterapie, maseuri, laboranţi, asistent social, infirmiere şi îngrijitoare formează o echipă unită care acţionează pentru a răspunde nevoilor pacienţilor.

Echipa de specilisti, are o  pregătire complexă ce  trebuie să includă pe lângă cunoştinţele de medicină şi noţiuni de psihologia pacientului cu polipatologie cronică, de psihiatrie, de sociologie,  de recuperare sau paliatie, de asistentă socială.
Un accent deosebit în practica noastră medicală se pune pe calitatea serviciilor medicale oferite, pe calitatea îngrijirilor acordate, rezultat al unei competenţe profesionale şi morale de înaltă ţinută, dând acestei misiuni o dimensiune bioetică.

Calitatea serviciilor medicale oferite se reflectă în indicatorii de calitate performanţi obţinuţi de spitalul nostru.

Permanent link to this article: http://web.spitalulsfluca.ro/